banner913
banner932
banner1012

Mağusa Devlet Hastanesi’nde park rezilliği

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Mağusa bölgesinden ulaşan bazı vatandaşlarımız, bölgenin en yoğun yerlerinden biri olan Mağusa Devlet Hastanesi’nin park yerinin hemen hemen her gün bu şekilde yanlış parklar nedeniyle büyük karmaşa yaşandığını dile getirerek bu konudaki sitemlerini aktardılar.

banner974
Mağusa Devlet Hastanesi’nde park rezilliği

banner971

Mağusa Devlet Hastanesi park alanının oldukça büyük olduğunu ancak yanda var olan park alanının birçok sürücü tarafından bilinmediği için fotoğraftaki gibi diğer araçları kapatacak şekilde park yapanlarla dolduğunu aktaran vatandaşlarımız, “Her zaman ayni burası. Sözde hastanenin güvenlik görevlileri bulunuyor. Ancak orada boşu boşuna duruyorlar. Güvenlikçilerin gözünün içine baka baka sürücüler yanlış park yapıyorlar" diye konuştular.

Bu rezilliğin sona erdirilmesi için güvenlikçi kişilerin araç sürücülerini uyarması gerektiğini savunan vatandaşlarımız, “Belki de yanlış park yapan araç sürücüler nedeniyle mağdur olan araç sürücüleri boşa giden vakitlerinden dolayı da işyerlerinden uyarı almıştır” dediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.