banner913
banner932
banner1012

LTL’de mont gerilimi

banner1020

banner974
LTL’de mont gerilimi

banner971

Ülkemizin en büyük liselerinden olan Lefkoşa Türk Lisesi’nde bir süreden beridir devam eden okul montu giyme gerilimi bazı öğrenci ve ailelerinin tepkilerine neden olmakta.

LTL’de okumakta olan öğrenci ve aileleri sosyal paylaşım sitesinden yaptıkları açıklamada “Okulumuzda olan okul montu olmayan öğrenci okula alınmayacak uygulamasını kınıyoruz! Okul kıyafetleri üzerine giydiğimiz siyah montlar sorun olmaya başlayan. Bize göre sırf kar etmek için 50 TL’lik Montu 120 TL’ye satmaya çalışıyorlar” diyerek sitemlerini paylaştılar.

Bu montları 12.sınıfların giyeceği süre 1 ay için verilecek olan bu paranın değmeyeceğine dikkat çeken aileler ve öğrenciler  “Ekonomik sıkıntı yaşayan öğrenci ve aileler bu kadar parayı sırf bir ay için neden versin? Okulun içinde bu kadar sorun varken montların bu kadar konu olması da bir diğer merak konusu” diye yazdılar.

Okul yönetimine bu durumu itiraz ettikleri zaman aldıkları cevapların "Gerekirse alttan 9 kat giyin ama üstten okul montu olmak zorundadır" denildiğini ifade eden öğrenciler “Giymezsek ne olacak deyince "hasta olun, doktora vereceğiniz para daha fazladır" diyen okul yönetimi sizce bizi ne kadar düşünüyor olabilir” diyerek sitemlerini sosyal paylaşım sitesinden dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.