banner913
banner932
banner1012

LTB’nin Kızılbaş’taki ödeme noktası unutulmamalı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Lefkoşa sakini vatandaşlarımız, Lefkoşa Belediyesi’nin Başkan Harmancı ile yeniden ayağa kalkmaya başladığını ve birçok alanda iyi hizmetler aldıklarını ancak bazı konularda belediyenin vatandaşa ulaşamadıklarını gözlemlediklerini kaydettiler.

banner974
LTB’nin Kızılbaş’taki ödeme noktası unutulmamalı

banner971

 

Bunlardan bir tanesinin de Şht. Ecvet Yusuf Caddesi’nde Galabalık Restaurant arkasında bir süreden beridir hizmette olan Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait fidanlıktaki ödeme noktası olduğunu belirten vatandaşlarımız, “Bugüne kadar Lefkoşalılar gerek su faturalarını gerekse emlak ve diğer vergilerini ödemek için saatlerce sıra bekledikleri terminal yanındaki ana bina yerine buradan da ödeme yapabiliyorlarmış” diye konuştu.

Bu konuda Lefkoşa halkının bilgilendirilmemesi nedeniyle sıkışıklık yaşandığını gözlemlediklerini belirten vatandaşlarımız “Fidanlıktaki ödeme noktasından da her türlü ödeme yapılabileceğini yeni öğrendik. Keşke daha önceden öğrenseydik ve boşuna saatlerce ana binada bekleyip zaman harcamasaydık” diyerek sitem ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.