banner913
banner932
banner1012

LTB’den esnaflara önemli destek

banner1020

banner974
LTB’den esnaflara önemli destek

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Haspolat bölgesindeki eski sanayiden bazı esnaflar, geçtiğimiz hafta sonu yaşanan sel felaketi sonrasında iş yerlerine su girmemesi için çalışma başlattıklarını ve bu bağlamda belediyeden yardım istediklerini aktardılar.

Sanayi bölgesinde işyerleri bulunan esnaflar her an için bir sel felaketiyle karşılaşabilecekleri için iş yerlerinin kapılarına kum torbası yerleştirmek istediklerini aktararak, bunun için de Lefkoşa Türk Belediyesi’nden yardım istediklerini belirttiler.

Belediyenin imkanlarını seferber ederek gün içinde talep ettikleri kum torbalarını iş yerlerinin önüne getirdiğini söyleyen esnaflar, belediyenin bunu hiçbir ücret talep etmediklerini de aktardılar.

Belediyeye bu jestlerinden dolayı teşekkür eden esnaflar, belediyenin zor günlerinde yanlarında olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.