banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa’ya ikinci bir araçlı geçiş kapısı şart

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde Güney Kıbrıs’la karşılıklı geçişlerin her geçen gün arttığını ve Lefkoşa bölgesinde bu nedenle sıkıntının büyüdüğünü dile getirerek, bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Lefkoşa’ya ikinci bir araçlı geçiş kapısı şart

banner971

Lefkoşa dışındaki diğer bölgelerde ikişer tane araçlı geçiş için kapı açılmasına karşın Lefkoşa’da araçlı geçişin sadece Metehan bölgesinden olduğuna dikkat çeken vatandaşlarımız, Lokmacı’dan geçişin yaya olduğunu bu nedenle her geçen gün Lefkoşa bölgesinde geçişlerde yoğunluğun arttığını dile getirdiler.

Fotoğrafta görüldüğü gibi dün yine Metehan’daki geçiş kuyruğunun neredeyse 1 km olduğunu söyleyen vatandaşlarımız “Lefkoşa bölgesine de ikinci bir araçlı geçiş kapsı açılması şart. Ancak siyasi irade göstererek bunu yapacak iki taraftan da siyasetçi yok herhalde” diye konuştular.

Haspolat bölgesinden veya eskiden Mağusa Kapısı olarak bilinen Çağlayan bölgesinden bir kapının açılması gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız, bunun yapılması için bir engel olmadığını savundular

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.