banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa’da Pazar yeri işkencesi

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa sakini bazı vatandaşlarımız, Lefkoşa’nın göbeği olan Terminal bölgesinin Pazar günleri adeta arapsaçı gibi karıştığını aktararak, bu konudaki sitemlerini paylaştılar.

banner974
Lefkoşa’da Pazar yeri işkencesi

banner971

 Geçmişte Pazar günleri Lefkoşa’nın adeta terk edilmiş bir şehri andırdığını zira herkesi ya Lefkoşa dışında gezmede ya da evinde dinlenmede olduğunu ifade eden Lefkoşa sakini vatandaşlarımız, ancak son birkaç yıldır Lefkoşa’nın göbeği olan Terminal bölgesine kurulan Pazar yeri nedeniyle Pazar günlerinin artık Lefkoşa için çekilmez olduğunu savundular.

Buraya alışveriş için giden Lefkoşa sakinlerinin yeterli park yeri olmayışı ve trafiği düzenleyici polislerin bulunmayışından dolayı insanların alışverişlerinin zehir olduğunu zira oraya gelenlerin park yeri bulmak için dolaşmaları, alışverişi bitirenlerin ise trafikten kurtulmak için adeta işkence çektiği ifade edildi.

Pazar yerinin bir an önce Kaymaklı bölgesinde yapılmakta olan yeni Pazar yerine taşınmasının şart olduğunu söyleyen Lefkoşa sakinleri, devlet yetkililerinin bu konuda belediye ile işbirliği yaparak buranın bir an önce hizmete açılmasını sağlamaları gerektiğini sözlerine eklediler.   

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.