banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa Sanayi Bölgesi’ni Seyrüsefer Affı kilitledi

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, son günlerde çalıştıkları Lefkoşa sanayi bölgesindeki iş yerlerine gitmenin kendilerine adeta eziyete dönüştüğünü dile getirerek bunun nedenini bizlerle paylaştılar.

banner974
Lefkoşa Sanayi Bölgesi’ni Seyrüsefer Affı kilitledi

banner971

Vatandaşlarımız “Seyrüsefer affı, araç muayene derken iş yerimize de gidemez olduk. Araba kuyruğu Sanayi Bölgesinin Kombos kanadından başlıyor. İşyerimize ulaşmak mümkün değil” diyerek seyrüsefer affından yararlanmak isteyen kişilerin araç muayenesi yaptırmak zorunda oldukları için Lefkoşa Sanayi bölgesindeki Araç Muayene Şubesi’ne yığıldıklarını ifade ettiler.

Yaşanan yoğunluktan dolayı işyerlerinden uzak yerlere park etmek durumunda kaldıklarını dile getiren vatandaşlarımız, diğer ilçelerde yapılması gereken işleri de Lefkoşa`ya yönlendirdikleri için haliyle yığılma olduğunu sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.