banner913
banner932
banner1012

Kurbanlıklara ilgi yok

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı hayvan üretici vatandaşlarımız, Kurban Bayramı’na artık sayılı günler kalmasına rağmen vatandaşların kurbanlık hayvan alımına pek rağbet etmediğini ifade ettiler.

banner974
Kurbanlıklara ilgi yok

banner971

 

Özellikle küçükbaş kurbanlık satışının geçtiğimiz yıllara göre çok az olduğunu belirten bazı hayvan üreticileri, büyük baş kurbanlığın zaten eskiden beridir çok az olduğunu kaydettiler.

Koç, koyun gibi küçükbaş kurbanlık hayvan satışlarının geçmişte neredeyse bir hafta öncesinden ellerinde kalmadığını anlatan hayvan üreticisi vatandaşlarımız, şimdi ise sade birkaç tane satış yaptıklarını belirttiler.

Umutlarının son iki güne kaldığını ifade eden hayvan üreticileri, bu satışların düşmesinde en büyük nedenin belki de hayat pahalılığının artmış olması veya insanların kazandığı paranın harcamalarına gittiğini bu nedenle kurbanlık alacak paraları kalmadığını iddia ettiler

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.