banner913
banner932
banner1012

Koskoca tarlada park yeri varken kaldırıma park mı yapılır?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa sakini vatandaşımız, ülkemizde her sürücünün şoför olamayacağını savunarak, bize gönderdiği bir fotoğrafla sitemini paylaştı.

banner974
Koskoca tarlada park yeri varken kaldırıma park mı yapılır?

banner971

 

Vatandaşımız fotoğrafta görülen yerin Lefkoşa’da Araç Kayıt Dairesi’ne giden yol olduğunu belirterek “Görüyorsunuz bir saygısız insan daha. Kaldırımlar biz yayalar için sizin arabalarınızın değil” diyerek bu kaldırıma park eden araç sürücüsünün herhalde hayatında park yeri görmediğini savundu.

Bu araç sürücüsü ve onun gibi park yapanlara seslenen vatandaşımız “Burada koskoca tarla gibi park yeri var. Bir zahmet üşenmeyin oraya park edin de iki adım yürüyün eksilmez bir tarafınız. Bari kaldırımlar yayalara kalsın." diyerek sözlerini tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.