banner913
banner932
banner1012

Köpek hırsızları iş başında

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Girne’den ulaşan Kamer Koryiğit isimli vatandaşımız, son günlerde artan köpek hırsızlığı olaylarının kendilerinin başına da geldiğini anlatarak isyan etti.

banner974
Köpek hırsızları iş başında

banner971

 

 

Girne’ye bağlı Edremit’teki evlerinin önünden Minik isimli köpeklerinin dün çalındığını anlatan vatandaşımız, “Av köpeklerinin son zamanlarda çalındığını duyuyorduk, ancak süs köpeklerinin çalındığını hiç duymamıştık. Daha önce hiç evimizden ayrılmayan Minik isimli köpeğimiz evimizin önünden çalındı.” dedi.

Köpek hırsızlıklarının neden bu kadar arttığını anlamakta güçlük çektiklerini belirten vatandaşlarımız “Köpek isteyen kişiler neden gidip belediyelerin hayvan barınaklarından almıyorlar. Yoksa eğitmek onlara zor mu geliyor?” diyerek isyan etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.