banner913
banner932
banner1012

Kitap kopyalamak serbest mi?

banner1020

banner974
Kitap kopyalamak serbest mi?

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde her şeyin kopya, her şeyin sahte olduğunu ifade ederek, dün bir  markette karşılaştıkları görüntü karşısında hissettiklerini bizlerle paylaşarak sitem ettiler. 

Ülkemizde birçok şeyin kopyasının yapıldığını ancak özellikle kitap ve benzeri şeylerin uzun zaman emek harcanarak ortaya çıkan ürünler olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, bu nedenle kopyalamanın emeğe bir saygısızlık olduğunu vurguladılar.

Bize gönderdikleri fotoğrafın adanın en büyük marketlerinden birinde çekildiğini belirten vatandaşlarımız “Kopya kitap satmak serbest mi? Denetim yok mu bu ülkede?” diyerek sorguladılar.

Uzun zaman emek harcanarak yazılan kitapların değerinin kopya edilerek düşürülmesinin yazara saygısızlık olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, artık telif hakları yasasının uygulamaya geçmesini istediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.