banner913
banner932
banner1012

Kirleten karavancılar kadar belediye de suçlu

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, geçtiğimiz gün bisikletleriyle yaptıkları sürüş sonrasında durdukları Kaplıca Karavan Alanı’nda karşılaştıkları fotoğraftaki manzara karşısında şok olduklarını ifade ederek bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Kirleten karavancılar kadar belediye de suçlu

banner971

Bisikletleriyle gittikleri Kaplıca Karavan Alanı’nda karşılaştıkları bu manzaranın hiç hoş olmadığını belirten bisikletçiler, burayı kullananlar kadar temizliği yapmayan belediyenin de suçlu olduğunu dile getirerek “Bu manzarayı görünce "Belediye Yok mu?" sorusunu sorduk. Bu şekilde bırakmış olan karavancılar kadar, buna müsaade edip temizlik yapmayan Büyükkonuk Belediyesi’de suçludur” dediler.

Belediyenin buradaki karavan sahiplerinden vergi aldığını iddia eden bisikletçiler, “Burada vergisini alıp temizlemeyen belediye de suçludur. Büyükkonuk belediyesini göreve davet ediyoruz" dediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.