banner913
banner932
banner1012

Kiralık araç sürücülerine dikkat

banner1020

banner974
Kiralık araç sürücülerine dikkat

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir araç sürücüsü vatandaşımız ülkemizde giderekartan kiralık araç sürücüsü sayısının kendilerini ürküttüğünü zira bize gönderdikleri fotoğraftaki gibi kiralık araç sürücülerinin sürekli hatalı sürüşler yaparak kazaya neden olduklarına dikkat çekerek sitemlerini paylaştı.

Vatandaşımız  fotoğrafta görülen kiralık arabanın Hamitköy çemberinden Sanayi bölgesine kadar önünde gittiğini belirterek “Tüm yol boyunca orta çizgiye yakın veya bazen solda ve sağda araba yokken,tam orta çizgiyi ortalayacak şekilde yanaşık düzende gidiyordu.Bir sol bir sağ yaptığı için birkaç araba şöförü ve benimle akraba olma şansını elde etti” diye konuştu.

Bu gibi kiralık araç sürücüleriyle sürekli olarak yollarda karşılaştıklarını dile getiren vatandaşımız, “Bence artık ülkeye gelen yabancılara kiralık araç kullanmaları için önce bir sağlık kontrolünden geçirilerek ona göre bir teste sokarak araç verilmelidir” diyerek bir öneride bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.