banner913
banner932
banner1012

“Keyfi işlere neden müdahale etmiyorlar?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Karpaz bölgesinden ulaşan bazı vatandaşlarımız, bize gönderdikleri bir fotoğrafla ülkede bazı kişilerin veya kuruluşların keyfi vari işler yaptığını savunarak bu konuda sitemlerini dile getirdiler.

banner974
“Keyfi işlere neden müdahale etmiyorlar?”

banner971

Vatandaşlarımız fotoğrafta görülen yerin Kuzey sahil yolunun Karpaz uzantısı olan Yedikonuk köyüne ait Yudi bölgesindeki sözde karavan alanı olduğunu belirterek, buranın Büyükkonuk Belediyesi tarafından kiralandığını ifade ettiler.

Vatandaşlarımız, “Burası Orman Dairesi’ne ait ve beton dökülemeyeceğini halkımız çok iyi bilmektedir. Büyükkonuk Belediyesi burayı kiraya veriyor ve buraya beton döküldüğü belediyeye söylenmesine rağmen müdahale etmiyor. Yok mu buna dur diyecek birileri?” diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.

Fotoğrafta görülen yerin deniz kıyısına 50 ile 100 metrelik bir mesafede olduğunu belirten bölge sakinleri, buralara beton dökülemeyeceğinin herkes tarafından bilinmesine karşın neden böyle bir girişim yapıldığını sorguladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.