banner913
banner932
banner1012

Kervansaray’da denize akıtılan nedir?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Girne sakini bir vatandaşımız, sonbahar aylarıyla birlikte Girne bölgesinde birçok plajın hizmet vermediğini ancak yabancıların halen denize girdiğini belirterek, buna karşılık plajların bilinçsizce kirletildiğini iddia ederek görüşlerini bizlerle paylaştı.

banner974
Kervansaray’da denize akıtılan nedir?

banner971

Vatandaşımız, Girne Belediyesi’nin işletmesinde olup bir aydır hergün insan dolu olduğu halde çalıştırılmayan Kervansaray Plajı’nda insanların denize girip yüzmeye devam ettiğini iddia ederek buna rağmen bu plaja kanalizasyon suyunun akıtıldığını söyledi.

Gönderdiği fotoğrafta da görüldüğü gibi denize kanalizasyon suyunun akıtıldığını belirten vatandaşımız “Biri bize bu denize sürekli akıp şimdi gün yüzüne çıkanın ne olduğunu açıklasın, Çevre Dairesi ve Belediyeyi hem buradan hem de telefoniyen arayarak acil göreve davet ediyorum” dedi.

Bu denize akan kanalizasyon suyuyla hastalık yayıldığını savunan vatandaşımız, “İnşallah bu bölgede yaşayan yabancılar bu kanalizasyon suyundan dolayı hastalık kapmazlar. Aksi takdirde bölgede salgın olması ihtimaldir” diyerek sözlerini tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.