banner913
banner932
banner1012

“Kaza geliyorum diyor”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, anayollarımızda tehlikenin kol gezdiğini ifade ederek bu tehlikelerin farkında olunması ve sürücüler tarafından yetkililere bilgi verilmesine karşın kimsenin hiçbir iş yapmamasını eleştirerek sitemlerini gönderdikleri bir fotoğrafla dile getirdiler.

banner974
“Kaza geliyorum diyor”

banner971


Fotoğrafta görülen yolun Metehan'dan Dereboyu'na giden çift şeritli yol olduğunu belirten duyarlı vatandaşlarımız “Refüj içindeki ağaçlar yola taştı. Refüj korkuluklarını kapladı. Bu görüntü neredeyse iki ayı aşkın böyle. Tehlike saçıyor.” diye konuştular.
Bu yola taşan dallar nedeniyle sürücülerin zor anlar yaşadığına dikkat çeken sürücü vatandaşlarımız “Özellikle rüzgarlı günlerde ağaç dalları sürücülerin görüş alanını kapatıyor ve büyük tehlike saçıyor” dediler.
Bu yolda kazanın adeta geliyorum dediğine dikkat çeken sürücü vatandaşlarımız “Geçtiğimiz Pazartesi günü, Karayolları Dairesi’ni ve Lefkoşa Türk Belediyesi’nin ilgili bölümüne bildirmiştik ama ne yazık ki hiçbir şey yapılmamış. Yazık, hem de çok yazık...” diyerek sitemlerini paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.