banner913
banner932
banner1012

Kavşaklar çöplüğe dönüştü

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mesarya bölgesinden bazı vatandaşlarımız Mesarya’nın göbeği olan ve Mağusa – Lefkoşa anayolunun önemli bir kavşağı durumundaki Dörtyol Kavşağı’nda görüntüledikleri durumu bizlerle paylaşarak bu duruma tepki gösterdiler.

banner974
Kavşaklar çöplüğe dönüştü

banner971

 

Dörtyol Kavşağı’nda bulunan durağın etrafının fotoğrafta da görüldüğü gibi adeta bir çöplüğü andırdığını ifade eden vatandaşlarımız, insanlarımızın ve yetkililerin neden çevresine karşı bu kadar duyarsız olduğunu sorguladılar.

O durağı kullanan insanların çöplerini etrafa atmak yerine ellerinde tutarak çöp atması gerektiğini dile getiren duyarlı vatandaşlarımız, bu bölgeden sorumlu olan belediyenin ise en azından buraya bir çöp kutusu yerleştirerek haftada bir kez çöpleri alması gerektiğini belirttiler.

“Temizlik mi imandan gelir ;iman temizlikten mi?” diyen vatandaşlarımız serzenişte de bulunarak sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.