banner913
banner932
banner1012

Karayolları ne işe yarıyor?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücülerimiz, ülkemizin en yoğun günlerini yaşadığı yaz aylarında araçlarıyla yolculuk yapan gerek yerli halka gerekse ülkeye gelen turistlere yol gösteren trafik levhalarının fotoğraftaki halini bizlerle paylaşarak isyan ettiler.

banner974
Karayolları ne işe yarıyor?

banner971

Sürücü vatandaşlarımız ülke genelinde trafik levhalarının çoğunluğunun görünmez veya okunmaz durumda olduğunu savunarak yetkililere seslendiler.

“Bu ülkenin Ulaştırma Bakanı ve Karayolları Dairesi müdürü. Bu mu ülke turizmine hizmet. Yüzlerce personel var ama yolları kontrol eden yok. Bunun gibi ada genelinde yüzlerce yön levhaları bu vaziyette. Birçoğu ise otlar içerisinde ama gerek yok nasıl olsa devlet mali deniz yemeyen domuz. Hizmete ne gerek var bu sıcaklarda klimalar altında oturmak varken .Yazıklar olsun…” diyerek isyanlarını dile getirdiler

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.