banner913
banner932
banner1012

“Kanseri bile kazanca dönüştürdük”

banner1020

banner974
“Kanseri bile kazanca dönüştürdük”

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, dün sabah saatlerinde gördüğü bir tabelanın kendisini bir hayli rahatsız ettiğini dile getirerek, ülkemizde oldukça derin yaralar açan ve maddi manevi zararlara neden olan kanser konusunda işin kazanca dönüştürülmesini hayretle izlediğini belirtti.

Vatandaşımız “Sabah sabah akıl tutulması yaşıyorum. Paylaşıp paylaşmama konusunda çok düşündüm ama karar belli” diyerek memlekette gelinen son noktanın bu tabelayla özetlenebileceğini ifade etti.

“Yazık. Hem de çok. Hastalığın kazanca dönüştürülmesi mi; yoksa devletin hastalığı özelleştirmesi gibi buna müsaade etmesine mi yanayım?” diyen vatandaşımız, birçok kişinin zaten öyle diyeceğini ama bu iş öyle kolay olmadığını vurguladı.

Kanser konusunda sustukça bu toplum başını kuma gömdükçe üzerimize toprak atan bol olacağını ifade eden vatandaşımız, artık kanser konusunda toplumsal bir duyarlılığa ihtiyaç olduğunu vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.