banner913
banner932
banner1012

Kanser vakaları üzüyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız ülkemizde son yıllarda oldukça artan kanser vakalarından dolayı büyük tedirginlik içinde olduklarını belirterek sitemlerini bizlerle paylaştılar

banner974
Kanser vakaları üzüyor

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız ülkemizde son yıllarda oldukça artan kanser vakalarından dolayı büyük tedirginlik içinde olduklarını belirterek sitemlerini bizlerle paylaştılar.

Ülkede hemen hemen her gün bir kişinin kanserden hayatını kaybettiğini ifade eden vatandaşlarımız “Geçtiğimiz gün gittiğimiz bir cenaze töreninde ölen kişinin kanserden hayatını kaybettiğini öğrendik. Ancak bu kişinin yaşı ilerlemiş olması nedeniyle teselli bulduk. Fakat yine ayni cami de bir başka cenaze ise henüz 14 yaşındaki bir gencin cenazesiydi. Ve bu gencin de ölüm nedeni kanser olduğunu öğrenince adeta şok olduk” dediler.

Küçük büyük demeden son yıllarda ülkede herkesin kanser belasına tutulduğunu gördüklerini söyleyen vatandaşlarımız, “Bu kanser vakalarının önüne geçilmesi için bir çalışma yapılması, hatta sorunun kökenine inilmesi şarttır” dediler

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.