banner913
banner932
banner1012

Kaldırımlar kimindir?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa sakini bazı vatandaşlarımız, sürekli olarak yaya bicimde kullandıkları Lefkoşa Surlariçi bölgesindeki Girne Caddesi üzerindeki kaldırımların adeta işgal atında olduğunu belirterek bize gönderdikleri fotoğraflarla görüşlerini dile getirdiler.

banner974
Kaldırımlar kimindir?

banner971

Kaldırımların, yayaların kullandığı alanlar olduğunu söyleyen vatandaşlarımız, ancak fotoğrafta da görüldüğü gibi bir bisikletlinin kaldırıma bıraktığı bisikletin yayaları engellediğini, ayrıca kaldırım üzerilerine işyerlerinin masa sandalye attığını, fırsatı bulan bazı sürücülerin ise kaldırımlara park ettiğini iddia ettiler.

Yanlış park nedeniyle birçok araç sahibine LTB zabıtalarının sürekli olarak ceza kestiğine dikkat çeken vatandaşlarımız “Bu bisiklet sürücüsüne de bir ceza kesilmesi gerekmez mi? Zira kaldırımın ortasına bırakılmış bu bisiklet sürekli yayaların kullandığı bu yolda büyük rahatsızlık veriyor” diyerek sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.