banner913
banner932
banner1012

Kaldırımlar da artık araçların

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Girne sakini vatandaşlarımız, ülkemizde artık yayaların hiç düşünülmediğini ve araç sürücülerinin adeta her yerin kendilerine ait olduğunu düşünerek hareket ettiğini dile getirerek, bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Kaldırımlar da artık araçların

banner971

Fotoğrafta görüldüğü gibi kaldırımın başlangıç veya bitiş yeri olarak rampalandığı yerde aracını park ederek giden bu araç sürücüsünün anlayışına hayran kaldıklarını ifade eden vatandaşlarımız “Yani bu araç sürücüsü ‘siz ne isterseniz yapın bu kaldırım benim park yerimdir’ manasında bir park yaparak oradan ayrıldı” diye konuştular.

Bu araç sürücüsünün ya hiç trafik kuralı bilmediğini veya kimseye karşısı saygısı olmadığını belirten vatandaşlarımız, yaya trafiğinin en yoğun olduğu yerlerden biri olan bu kaldırıma neden böyle bir araç parkı yapıldığını sorguladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.