banner913
banner932
banner1012

Kaldırımlar araç park yeri mi?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Hamitköy bölgesinden ulaşan bazı vatandaşlarımız, bazı sürücülerin ya trafik kurallarını bilmediğini veyahut ülkede her yerin kendilerinin sandığını ifade ederek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Kaldırımlar araç park yeri mi?

banner971

 

 

Fotoğrafta görülen yerin Lefkoşa’da Hamitköy ışıklarından Hamitköy’e dönülen kavşağın yaklaşık 100 metre ilerisi olduğunu ifade eden vatandaşlarımız “Fotoğrafta da görüldüğü gibi önüne gelen sürücü aracını kaldırım üzerine park etmiş durumda. Sanki de kaldırımları onların araçlarını park etmesi için yapmışlar gibi park ettiler” diyerek isyan ettiler.

Neredeyse o kaldırımları günde yüzlerce kişinin kullandığını belirten vatandaşlarımız “Özellikle trafik ışıklarına yakın yerde inen birçok öğrenci yürüyerek Hamitköy’deki evlerine gitmek için bu kaldırımı kullanıyor. Ancak kaldırımlar işgal altında olduğu için tabii ki yol içinde yürümek zorunda kalıyorlar” diye konuşarak sitemini dile getirdiler.

Bu bölgeye de belediye zabıtalarının el atmasının şart olduğunu söyleyen vatandaşlarımız, kaldırımların araçlar değil yayalar için yapıldığını unutmamak gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.