banner913
banner932
banner1012

Kaldırım kenarına atık bırakmak olmaz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan bir vatandaşımız, ülkemizde bazı kişilerin gerçekten de yaşadıkları çevreye karşı hiç saygısı olmadığını dile getirerek, bu konuda bizlere gönderdikleri bazı fotoğraflarla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Kaldırım kenarına atık bırakmak olmaz

banner971

Mağusa’nın işlek caddelerinden birinde yaşadığını ve bu nedenle belediyenin sürekli olarak bu bölgede temizlik yaptığını çöp topladığını ifade eden vatandaşımız, buna rağmen fotoğrafta görüldüğü gibi bazı kendini bilmez kişi veya kişilerin evlerinden çıkan atıkları ana yol üzerindeki kaldırım kenarına bıraktığını ifade ettiler.

Bu bırakılan molozların veya atıkların 20 metre ilerde duran çöp konteynerine neden bırakılmadığını sorgulayan vatandaşımız, herkesin her istediği yere çöp veyahut atıkları bırakması sonucunda ülkemizin bir çöplüğe dönüşeceğini unutmamak gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.