banner913
banner932
banner1012

Kaçış yolları da trafiği rahatlatmadı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, Lefkoşa’da Gönyeli Çemberi’nde Eylül ayında hizmete açılan kaçış yollarının, buradaki trafiği rahatlatmadığını savunarak görüşlerini bizlerle paylaştı.

banner974
Kaçış yolları da trafiği rahatlatmadı

banner971

Vatandaşımız, kendisinin Girne bölgesinde yaşadığını ve haftanın beş günü Lefkoşa’ya geldiğini dile getirerek, yapılan kaçış yollarına rağmen trafiğin istenildiği gibi rahatlamadığını zira ülkede araç sayısının her geçen gün arttığını ifade etti.

Kaçış yollarının bazı kendini akıllı sayan kişiler tarafından diğer yollara kaynak yapmak için kullanıldığını ve bunun neticesinde yine trafiğin alt üst olduğunu belirten vatandaşımız, “Kaçış yolları yapmak yerine ülkede bitirilmeyen çevre yolunun bitirilerek hizmete açılması bence çok daha faydalı olacaktı” diye konuştu.

Ayrıca ülkede toplu taşımacılığın özendirilmesi için de çalışma yapılması gerektiğine vurgu yapan vatandaşımız, bu gidişle ülkede trafiğin kilitleneceğini iddia etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.