banner913
banner932
banner1012

İşte memleketin hali

banner1020

banner974
İşte memleketin hali

banner971

Ayaklı Gazete’ye Lefke bölgesinden ulaşan bir vatandaşımız, dünyada birçok ülkenin Ay veya Mars’a giderek yaşamayı planlarken ülkemizde halen devlet dairelerinde birçok eksik nedeniyle vatandaşın mağdur olduğunu dile getirerek sitemlerini bizlerle paylaştı.

Vatandaşımız bize gönderdiği seyrüsefer kağıdının fotoğrafını göstererek “İşte memleketin hali. Lefke bölgesinde 4 - 5 saattir elektrik yok. Motorlu Araç Kayıt ve Seyrüsefer Dairesi’ne seyrüsefer çıkarmak için gittim. Oradaki çalışan ‘Elektrik yok. Çıkaramayık’ dedi. Bir devlet dairesinde jeneratör bile yok. Bu nasıl bir devlet anlayışı” diye konuştu.

Vatandaşımız, bu yüzyılda bir devlet dairesinde jeneratör olmamasının kabul edilemez bir durum olduğunu yineleyerek “İşte halimiz, işte memleketin hali. Yorum siz de” diyerek sitemini dile getirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.