banner913
banner932
banner1012

İskele’ye bir otel daha yapılıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye İskele bölgesinden ulaşan haberlere göre, her geçen gün yatırımcıların ilgisinin arttığı İskele bölgesinde büyük bir otel inşaatı için çalışmaların başladığı bildiriliyor.

banner974
İskele’ye bir otel daha yapılıyor

banner971

Bize ulaşan bilgilere göre, İskele bölgesine 680 yatak kapasiteli bir turistik tesis yatırımı geliyor. Mevcut Long Beach tesislerinin olduğu yere inşa edilecek tesisin ismi de Long Beach Resort Hotel olacak. 
Bize ulaşan bilgilere göre, otel yapımı ile ilgili olarak dün saat 10.00’da Aygün köyünde Musa’nın kahvesinde bahse konu yatırım ile ilgili olarak Çevresel Etki Değerlendirilmesi (ÇED) için halk toplantısı yapıldığı bildirildi.

Bu bölgede her geçen gün artan yatırımların özellikle İskele için büyük bir gelişim olacağı düşüncesiyle yapıldığı bildirilirken, üniversitelerin de kampus açmaları durumunda tam bir ilçe olacağı belirtiliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.