banner913
banner932
banner1012

İş güvenliği sadece sözde

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan bir vatandaşımız, bize gönderdiği fotoğrafla ülkemizde iş güvenliği konusunda birçok uyarılar ve söylemler olmasına karşın birçok iş kazası yaşanarak ölümler olduğunu ancak kimsenin ders almadığını dile getirerek sitemlerini paylaştı.

banner974
İş güvenliği sadece sözde

banner971

“İş güvenliği var ya bizde! Ne uyan var, Ne de denetleyen. Kabak kesen çok ama” diyen vatandaşımız, fotoğrafta da görüldüğü gibi bir belediye çalışanın büyük bir kepçe ağzında bayrak direkleri üzerinde iş yapmaya çalıştığını ifade etti.

Bu kişinin ne bir kemerle bağlı olduğunu ne de kafasında kasket olduğunu belirten vatandaşımız, “Allah korusun dengesini kaybetmesi durumunda neredeyse 6 metre yüksekten düşerek bir yerini kıracak ya da canından olacak. Sonra da iş güvenliği olmadığı için feryat figan edilecek” diye konuştu.

Ülkemizde bu görüntülerin hemen hemen her yerde olduğunu söyleyen vatandaşımız, “Ben ülkemi bu yüzden çok seviyorum. Zira sadece konuşuyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.