banner913
banner932
banner1012

İş güvenliği mi o da ne?

banner1020

banner974
İş güvenliği mi o da ne?

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde sürekli olarak gündeme gelen iş kazalarının esas suçlusunun iş güvenliğine önem vermeyen neme lazımcı çalışanlar olduğunu kaydederek, bize bir fotoğraf göndererek sitemlerini paylaştılar.

Çalışırken, mutlaka iş güvenliğine dikkat etmek gerektiğini söyleyen vatandaşlarımız, “Ancak fotoğrafta gördüğünüz gibi bir parkta elektrik direği üzerine projektör takmaya çalışan kişiler hiçbir önlem almadan çıplak elle elektrik direği üzerinde çalışmaktalar. Bu da yetmezmiş gibi ne merdiven var ne başka bir şey sadece kepçenin ağzında havada iş yapıyorlar” diyerek iş güvenliğinin tam anlamıyla sıfır olduğunu kaydettiler.

Bu gibi işlerin şakaya alınmayacağını dile getiren duyarlı vatandaşlarımız, iş güvenliğinin her işte mutlaka alınması gerektiğini insanın hayatının her zaman bir pamuk ipliğine bağlı olduğunu ve ihmalin çok kötü sonuçlar doğurduğunu unutmamak gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.