banner913
banner932
banner1012

“İş güvenliği mi o da ne?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye gönderdikleri bir fotoğrafla ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkede inşaat sektöründe çalışan işçilerin tam anlamıyla canları ellerinde çalıştığını dile getirerek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitem ettiler.

banner974
“İş güvenliği mi o da ne?”

banner971

 

Söz konusu inşaat çalışmasının Lefkoşa’da olduğunu belirten vatandaşlarımız, inşaat işçilerinin üçüncü kat için kalıp çaktığını ancak hiçbir iş güvenliği ve emniyetin alınmadığını ifade ettiler.

Bu inşaat işçilerinin 20 cm genişliğindeki bir kalasın üzerinde çalıştıklarını ve kafalarında ne bir kask ne de bellerinde bir emniyet kemerinin olduğunu gözlemlediklerini belirten vatandaşlarımız, “Emniyet mi, iş güvenliği mi o da ne? Bu insanların hayatları adeta incir ipine bağlı. Bu işçilerin canları bu kadar ucuz olmamalı” diyerek sözlerini tamamladılar.

  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.