banner913
banner932
banner1012

İnsanlık öldü mü?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Mağusa bölgesinden ulaşan bir vatandaşımız, bize gönderdiği bir fotoğrafla sitemlerini dile getirerek ülkede insanlığın ölüp ölmediğini sorguladı.

banner974
İnsanlık öldü mü?

banner971

Vatandaşımız “İkamet ettiğim Mağusa'da Saklıkent Sitesi'nde köpeğimi dolaştırmaya çıktığımda çocuklarımla birlikte gördüğüm bu manzara beni adeta insanlığımdan nefret ettirdi. Bunu yapanlar insan olamazdı. 9 numaralı villayı kiralayıp oturan Nijeryalı bir grup öğrenci(?), komşulardan öğrendiğim kadarı ile yaklaşık 1 hafta önce evi boşaltmışlar ve bu canı aç, susuz ve de üstelik güneş altında zincire vurulmuş olarak çekip gitmişler” diyerek zavallı hayvanın çaresizlik içerisinde öldüğünü kaydetti.

Burada suçlu olan Nijeryalılar kadar ev sahipleri ve komşularda olduğunu ifade eden vatandaşımız “Peki bu evi kiraya veren Kıbrıslı ev sahibi veya bu evin dibinde oturan komşular hiç mi bu hayvanın burada aç ve susuz olarak ölüme terk edildiğini görmediler?” diyerek sitem etti.

Bu evi Nijeryalılara kiralayan kişinin kardeşinde 8 numarada, yani yanı başlarında oturduğunu iddia eden vatandaşımız “Yazıklar olsun sizin insanlığınıza. Bu resmen bir cinayet!!! Ama ne yazık ki devletimde buna cezai işlem uygulayacak ne bir adli merci ne de bir hukuk sistemi var!!!” diyerek sitemlerini bizlerle paylaştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.