banner913
banner932
banner1012

“İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde insan hayatının gerçekten de hiç değeri olmadığını ifade ederek, bize gönderdikleri bir fotoğrafla bu düşüncelerinin sebebini bizlerle paylaştılar.

banner974
“İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı”

banner971

Gönderdikleri fotoğrafta görüldüğü gibi tüp gaz taşıyan bir kamyonetin içerisinde damacana ile su taşındığını kaydeden vatandaşlarımız “İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Su damacanalarının güneş görmemesi gerekirken, bu şekilde açıkta taşınması kabul edilemez” diye konuştular.

Ülkemizde son yıllarda giderek artan kanserin en önemli sebeplerinden birisinin damacana sularının açıkta olması olduğunu iddia eden vatandaşlarımız, insan hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğunu savundular. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.