banner913
banner932
banner1012

İlla ki birilerinin canının yanmasını mı bekleyeceğiz?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefke bölgesinden bazı vatandaşlarımız, ülkemizde yolların her geçen gün bozulduğunu ancak bu konuda sadece şikayet ederek seyirci kaldığımızı belirterek, yetkililerin yollara müdahale etmesinin elzem olduğunu kaydettiler.

banner974
İlla ki birilerinin canının yanmasını mı bekleyeceğiz?

banner971

 

 

Bize gönderdikleri fotoğrafı Lefke’ye bağlı Yedidalga sahil şeridinde çektiklerini belirten vatandaşlarımız, “Denizden gelen yeni bir kemirgen türü, yolları kemirmeye başladı” diyerek olaya esprili bir şekilde yaklaştılar.

“Açıkçası, tehlikeli. Araç devrilebilir. Kullanılan bir yol, “Emniyet Şeridi” çekilmesi, özellikle gece olası istenmeyen durumları engelleyeceği düşüncesindeyiz” diyen bölge sakinleri, birilerinin canının yanmasını beklemeden müdahale edilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Vatandaşlarımız kışın gerek yağan yağmurlar gerekse fırtınalı havalardan dolayı yolun oldukça yıprandığını bunu kendilerinin görmesine karşın bölgedeki belediye ekiplerinin veya karayolları dairesi ekiplerinin nasıl görmediğini de sorguladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.