banner913
banner932
banner1012

“İlla ki birilerinin canı mı yanması gerek?”

banner1020

banner974
“İlla ki birilerinin canı mı yanması gerek?”

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücülerimiz, haftalardır Lefkoşa’nın en işlek caddelerinden biri olan Bedrettin Demirel Caddesi üzerindeki Ortaköy trafik ışıklarının düzgün çalışmadığını ifade ederek sitemlerini paylaştılar.

Fotoğrafta da görüldüğü gibi ışıkların devre dışı olması nedeniyle sürücülerin gündüzleri kontrollü bir şekilde bu kavşaktan geçiş yaptığını ancak geceleri adeta bir korku filmi misali canları avuçlarında olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, bu ışıkların neden tamir edilmediğini sorguladılar.

“İlla ki birilerinin canının yanması veya birilerinin ölmesi mi gerekecek de burada ışıklar için bir çalışma yapılsın?” diyerek sitem eden vatandaşlarımız, ışıkları tamir etmenin bu kadar zor bir olay olduğunu düşünmediğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.