banner913
banner932
banner1012

İlköğretim Dairesi Müdürlüğü’ne Atik’in ismi geçiyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye siyasi kulislerden ulaşan bilgilere göre, çiçeği burnunda olan dörtlü koalisyon hükümetinin kadrolarını oluşturmaya devam ettiği bildirilirken, atama ve görevden almaların da bu bağlamda sürdüğü ifade edilmekte.

banner974
İlköğretim Dairesi Müdürlüğü’ne Atik’in ismi geçiyor

banner971

Bize siyasi kulislerden ulaşan haberlere göre, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit’in bakan olduğu Milli Eğitim Bakanlığı da kadrolarını oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda İlköğretim Dairesi Müdürlüğü için Çatalköy İlkokulu’nda görev yapan İlkşen Varoğlu Atik’in isminin geçtiği bize gelen bilgiler arasında bulunuyor. Geride kalan erken genel seçimlerde TDP’nin Girne’den 3. Sıra milletvekili adayı da olan Atik’in ilerleyen günlerde bu göreve atanmasının yüksek ihtimal oluğu belirtiliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.