banner913
banner932
banner1012

İkinci iş yasağı neden uygulanmıyor?

banner1020

banner974
İkinci iş yasağı neden uygulanmıyor?

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, Lefke’de devlet görevlisi olan bir şahsın eşinin adına kurduğu şirketin adına kiralık araba, uçak bileti ve araç sigortası işleriyle ilgilenerek öğrencilere fatura kesmeksizin yasadışı işlem yaparak devletten vergi kaçırdığı iddia edildi.

Bu arada kiralanan araçların ehliyeti olmayan öğrencilere de kiralandığı bize gelen bilgiler arasında yer alırken, ülkemizde ikinci iş yasağına rağmen görevi kötüye kullanarak haksız kazanç elde ederek ehliyetsiz öğrencilerin trafik canavarı olmasına çanak tutulduğu iddia edildi.

Bu arada buna benzer bir olayın Gazimağusa’da yaşandığına dikkat çeken vatandaşlarımız, Gazimağusa Ağır Ceza’da Afrika uyruklu öğrencilerin dördüncü kattan attıkları arkadaşlarının cinayet davasında cinayeti işleyenlerin kiraladıkları araç şirketinin devlet memuru olan kişinin eşinin tanık olarak kürsüye çıkması ve kiralanan araç için kişilerin eksik evraklarının sebebi sorulunca verilen cevap “benim eşim devlet memurudur” olmasının acı bir gerçek olarak ortada olduğuna dikkat çekildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.