banner913
banner932
banner1012

İhtiyaç listesini gören veliler çıldırıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı öğrenci velileri, dün ilkokullarda eğitim yılının başlamasıyla birlikte okullardan çocuklarının ellerine verilen ihtiyaç listesini görünce şok olduklarını kaydettiler.

banner974
İhtiyaç listesini gören veliler çıldırıyor

banner971

İlkokullarda eğitim yılının başlamasıyla birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklarının ellerine birer liste verildiğini aktaran vatandaşlarımız “Ancak geçtiğimiz yıllarda defter, kalem türünden ihtiyaçlar değil diğer ihtiyaçlar için listeler veriliyordu. Ancak bu yılki listelerde kırtasiye malzemeleri de var” diye konuştular.

Devlet okullarına çocuklarını göndermelerinin en önemli nedeninin eğitimin ücretsiz olması olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, “Bu yıl ama eğitim ücretsiz olmayacağa benziyor. Bu ekonomik krizde her ailenin bu istenen malzemeleri alması çok zor. Zira mutfak masrafları her geçen gün el yakıyor” dediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.