banner913
banner932
banner1012

İçişleri Bakanlığı’nda atık pil kutusunu gören yok mu?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, dün bir işi için İçişleri Bakanlığı’na gittiğini anlatarak orada karşılaştığı ve bize gönderdiği fotoğraf karesi karşısında adeta şok olduğunu ifade ederek, sitemlerini bizlerle paylaştı.

banner974
İçişleri Bakanlığı’nda atık pil kutusunu gören yok mu?

banner971

Vatandaşımız, Bakanlık girişinde bulunan atık pillerin toplandığı pil kutusunun dolmuş vaziyette olduğunu görünce şaşırdığını ifade ederek “Adeta kutu ağzına kadar doldu ve birileri naylon poşetlerle getirdikleri atık pilleri üzerine koydu. Acaba bunun dolduğunun farkında olunmadı mı?” dedi.

“Yok mu gören? Ben mi çok mızırım da gözüme mi baddı?” diyerek şaşkınlığını ifade eden vatandaşımız, acaba binada çalışanlar ve yetkililer gözleri kapalı mı burada dolaştığını dile getirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.