banner913
banner932
banner1012

“Hurdaları yola döke saça ilerledi”

banner1020

banner974
“Hurdaları yola döke saça ilerledi”

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı sürücülerimiz, bazı ağır vasıta sürücülerinin yollarda sorumsuzca sürüş yaptıklarına dile getirerek, önceki gün yaşadıkları bir olayı bizlere gönderdikleri fotoğrafla paylaştılar.

Fotoğrafta görülen kamyon ve sürücüsünü Lefkoşa – Mağusa anayoluda Hamitköy’den Dörtyol’a kadar takip ettiklerini ifade eden duyarlı sürücülerimiz, “Bu sorumsuz kamyonun sürücüsü yolun içerisine dökmüş olduğu araba, demir ve hurda parçaları nedeniyle yol da araç kullanmak o kadar zordu ki anlatamayız” diye konuştular.

Saat 11.30’da 155 Polis İmdat’ı arayıp bu kamyonun tehlike saçtığını söylediklerini belirten sürücülerimiz, “Umarız Polisimiz bu konu ile ilgilenmiştir ve bu sorumsuzluğun önüne geçip biri ölüp yaralanmadan cezasını kesmiştir” diyerek bu gibi sorumsuz sürücülerin yollarda olmaması gerektiğini ifade ettiler.

Yollarımızın zaten çok kötü olduğunu söyleyen duyarlı vatandaşlarımız, sürücülerinde duyarsızlıklarından dolayı kazaların kaçınılmaz olduğunu sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.