banner913
banner932
banner1012

Hükümetin marifetlerine bir yenisi daha eklendi

banner1020

Ülkemizde devlete ait araziler dururken Hüseyin Özgürgün başkanlığındaki UBP-DP hükümetinin şahsa ait arazileri Bakanlar Kurulu kararıyla kamulaştırdığı iddia edildi.

banner974
Hükümetin marifetlerine bir yenisi daha eklendi

banner971

 Yapılan bu kamulaştırmayla arazinin sahibi şahsa devletin kasasından yüksek rakamlarda ödeme yapıldığı iddia edilirken, 21 Ağustos tarihindeki Resmi Gazete’de yayınlanan Bakanlar Kurulu kararına göre Tuzla bölgesindeki Tevfik Boztuna’ya ait 14 parselden oluşan arazi kamulaştırıldı.

Ülkemizdeki hastanelerde ilaç yokken, Türkiye’den gelen suyun hala daha çoğu köylere evlere verilmezken,  para sıkıntısından yatırımlar yarım kalırken öğrenciler sokakta okul sıkıntısı çekerken yüksek meblağlar ödenerek mi kamulaştırma veya takas mı yapıldığı merak ediliyor.

Arazilere ne kadar para veya başka bir yerde çok değerli arazilerle takas mı yapıldığı konusunda kamuoyu hükümetin başı olan Başbakan Hüseyin Özgürgün’den açıklama bekliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.