banner913
banner932
banner1012

Herkesi eşek yerine koymak hiç hoş değil

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, trafikte herkesin birbirine saygısı olması gerektiğini ancak bazı sürücülerin buna özen göstermediğini belirterek, dün sabahleyin yaşadıkları bir olayı bizlerle paylaşarak sitem ettiler.

banner974
Herkesi eşek yerine koymak hiç hoş değil

banner971

 

 

Lefkoşa’nın en yoğun trafiğinin yaşandığı sabah saatlerinde fotoğrafta görülen jeep araç sürücüsünün yaptığını eleştiren vatandaşlarımız “Sabah, BRT - Ektam - ELSİS önü uzun kuyrukta herkes "eşşek" gibi sırasını beklerken trafikte, herkesi eşek yerine koyan, banketten Ulubatlı Hasan gibi 200 metre kopup gelen "insan". Yüzümüze baka baka önümüze geçti” diye konuştular. 
Bu arkadaş sorsalar herhalde cevabının "Bu memleket düzensizdir ve hayır etmez, bu ülkede adalet yoktur, herkes bencildir" deyivereceğini ifade eden vatandaşlarımız “Aynaya bakar mı hiç? İşine gelmez! Japon arabası kullanırken, bir Japon'un sahip olduğu onurun %1'ine de sahip olabilsen...” diye sitem ettiler.
İnsanın biraz onurlu olması gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız, bu şekilde hareket eden sürücünün hiç onuru olmadığını iddia ederek bu konudaki duyarlılıklarını bizlerle paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.