banner913
banner932
banner1012

“Herkese ehliyet verilmemeli”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Girne bölgesinden bazı vatandaşlarımız, ülkemizde son zamanlarda sürücülerin çok dikkatsizce sürüşler yaptıklarına şahit olduklarını belirterek, önceki gün tanık oldukları ve fotoğrafladıkları bir olayı bizlerle paylaştılar.

banner974
“Herkese ehliyet verilmemeli”

banner971

Karaoğlanoğlu kavşağında çektikleri fotoğrafta görüldüğü gibi bir kadın sürücünün ters şeride girerek çemberi dönmeye çalıştığını belirten vatandaşlarımız, “İyi ki o sırada trafik yoğunluğu yoktu. Yoksa bu sürücü kendi hatası nedeniyle başkalarının canını da yakacaktı” dediler.

Ülkemizde bazı sürücülerin ehliyetlerini nasıl aldıklarının sorgulanması gereken bir olayı görüntülediklerini söyleyen vatandaşlarımız, “Ülkeye gelen her yabancıya kendi ülkesinde ehliyeti var diye ehliyet verilmemeli. Zira kendi ülkelerindeki trafik ile bizim ülkemizdeki trafik çok farklıdır” diyerek yetkilileri bu konuda göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.