banner913
banner932
banner1012

Herkes kafasına göre iş mi yapar?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir Mağusa bölgesi sakini vatandaşımız, ülkemizde her an her şeyin olabileceğini başlarından geçen bir olayla bir kez daha anladıklarını dile getirerek gönderdikleri bir fotoğrafla sitem ettiler.

banner974
Herkes kafasına göre iş mi yapar?

banner971

Vatandaşımız bize gönderdiği fotoğrafla “Bu devirde yol kapatmak da nedir? Birisi canı çektiğinde yola toprak döküp ya da kazıp geçişe engel olursa polis dahil tüm yetkililer uzaktan mı bakar?” diyerek sorguladı.

Evlerinin anayoldan biraz içerde olduğunu ve bu nedenle henüz asfaltlanmadığını ifade eden vatandaşımız, bu toprak yolun geçtiğimiz gün bir kişi tarafından önce kazılarak sonrada toprak dökülerek kapatıldığını iddia etti.

Bu konuyu Mağusa Polisi ve Kaymakamlığına ilettiklerini ancak kimsenin kendileriyle ilgilenmediğini iddia eden vatandaşımız, adeta evlerinde hapis hayatı yaşadıklarını sözlerine eklediler. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.