banner913
banner932
banner1012

Her isteyen çevreye eşya bırakmamalı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan çevre dostu bazı vatandaşlarımız, ülkemizde bazı kişilerin çevre konusunda çok acımasız olduğunu ve bu kişilerin cezalandırılması gerektiğini söyleyerek sitemlerini dile getirdiler.

banner974
Her isteyen çevreye eşya bırakmamalı

banner971

Bize gönderdikleri fotoğrafla acı gerçeği gözler önüne süren çevre dostu vatandaşlarımız, bu fotoğrafın Karpaz bölgesindeki bir köyün 700-800 metre Güney batısı olduğunu belirttiler.

“Belediyeye bağlı bir köy olup her türlü temizlik hizmetleri alan bu insanların neden hala daha çöpleri ovalara döküyor inanılır gibi değil” diyen vatandaşlarımız, bu şekilde çevreyi kirletenlerin ceza alması gerektiğinin altını çizdiler.

Her isteyenin kafasına göre çevreye eşya veya moloz bırakmaması gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız, herkesi çevremize sahip çıkmaya davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.