banner913
banner932
banner1012

Hayvancı yoğun tempoda

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde bahar aylarının yaşandığı bugünlerde özellikle büyükbaş hayvancılıkla uğraşan vatandaşların bugünlerde oldukça yoğun bir tempoda oldukları bildirildi.

banner974
Hayvancı yoğun tempoda

banner971

Özellikle silaj yapmak isteyen hayvancıların bugünlerde havaların el verdiği sürece arpa ve buğday tarlalarını biçerek silaj yapmak amacıyla balya yaptıkları bildirilirken, ülkede son yıllarda görülen büyük kuraklıklar nedeniyle bu yıl bereketli olan yağışlar sonrasında bol bol silaj ve sano balya yapmak için hayvancıların gecesini gündüzüne kattıkları ifade edilmekte.

Geçtiğimiz yıllardaki sıkıntıları önümüzdeki yıl veya yıllarda yaşamamak için stok yapmayı planlayan hayvancıların, kuru ot balyaları içinde büyük rençberlerle anlaşma çabası içinde oldukları gelen bilgiler arasında. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.