banner913
banner932
banner1012

Hamitköylülerin salgın hastalık korkusu

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Hamitköy sakini vatandaşlarımız, ülkemizin en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden biri olan ve her gün neredeyse yeni insanların yerleştiği Hamitköy’ün birçok sorunla boğuştuğunu ama bugünlerde en tehlikeli sorunlarının kanalizasyon sularının sokaklara dökülmesi olduğunu kaydettiler.

banner974
Hamitköylülerin salgın hastalık korkusu

banner971

 

Hamitköy’deki bazı sitelerin yetersiz kanalizasyon alt yapısından dolayı lağım sularının fotoğrafta görüldüğü gibi yollara döküldüğünü belirten vatandaşlarımız, “Bu kanalizasyon sularından her an birilerinin hasta olacağından veyahut salgın hastalığın başlayacağından endişeliyiz. İnşallah korkularımız boşa çıkar” diyerek sitem ettiler.

Yıllardır bu konuda belediye yetkililerini uyardıklarını ancak bu sorunun çözümünün hiç olmadığını belirten vatandaşlarımız “İllaki birilerinin başına bir şey gelecek ve ona göre harekete mi geçilecek” diye konuştular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.