banner913
banner932
banner1012

Hamitköylülerin lağım derdi bitmiyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Hamitköy sakinleri, yıllardır devam eden bölgedeki lağım suyu problemlerine bir çare bulunamamasından dert yanarak sitemlerini bize gönderdikleri fotoğraflarla paylaştılar.

banner974
Hamitköylülerin lağım derdi bitmiyor

banner971

“Hamitköy’de günlerdir lağım suları sokağa akıyor” diyen bölge sakinleri, Mannaş Sokak’ta taşan lağım sularının yol boyunca akarak çevreye yayıldığını ifade ettiler.

Bölgede birçok çocuklu ailenin yaşadığına vurgu yapan vatandaşlarımız, çevrede oyun oynamak için sokağa çıkan çocukların her an bir hastalık kapacağı endişesi taşıdıklarını söyleyerek “Çevre Dairesi, Lefkoşa Belediyesi ve Sağlık Bakanlığını göreve davet ediyoruz. Birilerinin canı yanmadan buraya müdahale edilsin” diye konuştular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.