banner913
banner932
banner1012

Hamitköylülerin lağım çilesi bitmiyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Lefkoşa’nın Hamitköy bölgesinden ulaşan bazı vatandaşlarımız, aylardır dile getirdikleri lağım sorununu artık dayanılmaz hale geldiğini ifade ederek, konuyla ilgili isyanlarını bizlerle paylaştılar.

banner974
Hamitköylülerin lağım çilesi bitmiyor

banner971

 

Vatandaşlarımız “Hamitköy Dereli Sokak lağım suları buraya birikiyor. İnsanlarımız sinekten ve kokudan akşamları dışarıda oturamaz hale geldiler” diyerek, yaz ayları boyunca sıcak havalar nedeniyle çok birikmeyen lağım sularının geçtiğimiz günlerde bölge düşen yağmurlar sonucunda sokaklardan akan sularla birlikte dere yatağında biriktiğini kaydettiler.

Bu derenin bir an önce kurutulması ve apartmanlardan gelen lağım sularının da bir kanalizasyon borusuna aktarılması gerektiğini söyleyen bölge sakinleri, “Belediyemiz biran önce bu dereye çare bulsun. Yoksa bu bölgede kısa sürede insanlar çeşitli bulaşıcı hastalıklardan muzdarip olacaklar” dediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.