banner913
banner932
banner1012

Hamitköylüler dert küpü

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Hamitköylüler, ülkemizin en hızlı nüfusu artan yerleşim yerlerinden biri olmalarına karşın alt yapılarının ayni doğrultuda gitmediğinden yana sitem ederek, bize gönderdikleri bazı fotoğraflarla sıkıntılarını paylaştılar.

banner974
Hamitköylüler dert küpü

banner971

Hamitköy’de özellikle kanalizasyon sorununun yıllardır devam ettiğini, yapılan çalışmaların sonrasında yolların delik deşik olduğunu ifade eden Hamitköy sakinleri, “Bu kazıları yapan şirketlerin neden yolları da kapatmadığını anlayamadık. Bu yollarda araç kullanmak tam bir eziyet” diyerek sitem ettiler.
Fotoğrafta da görüldüğü gibi yolların yarıldığını ve asfaltlanmadığını dile getiren Hamitköy sakinleri, “Bu yollar kışın ne hale gelecek düşünmek bile istemiyoruz. İnşallah sesimizi duyarlar ve asfaltlama yapılır” diyerek yetkililere mesaj gönderdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.