banner913
banner932
banner1012

Hamitköy sakinlerinin trafik ışığı isyanı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Hamitköy sakini vatandaşlarımız, ülkemizin en hızlı büyüyen yerleşim birimlerinden biri olan Hamitköy’den işyerine gitmek isteyen veya işyerinden evine dönen kişilerin yaşadıkları en büyük sıkıntının trafik ışıkları olduğunu dile getirdiler.

banner974
Hamitköy sakinlerinin trafik ışığı isyanı

banner971

Özellikle sabah saatlerinde Hamitköy’den çıkarak Lefkoşa içine veya Mağusa yönüne gitmek isteyen kişilerin Hamitköy ışıklarında adeta çıldırdıklarını ifade eden Hamitköy sakinleri, Hamitköy ışıklarında gerek Dumlupınar’dan gelen yöndeki ışıkların gerekse Hamitköy’den çıkış yönündeki ışıkların sadece 13 saniye yeşil yanması nedeniyle trafiğin kilitlendiğini ifade ettiler.

Bu ışıkların en az 30 saniye yanması gerektiğini dile getiren Hamitköy sakinleri, sabah saatlerinde yüzlerce sürücünün aynı anda evinden çıkması ve ışıklarda buluşması nedeniyle neredeyse kuyruğun köyün ortasına ulaştığını ve trafiğin kilitlendiğini kaydederek bu ışıkların yeniden düzenlenmesini istediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.